Wij bieden

Een prettige werksfeer gekoppeld aan nauwgezet en gedisciplineerd werken. Een open deur mentaliteit, willen leren van elkaar en jezelf blijven ontwikkelen. Dat is werken bij EPZ. Maar ook goede opleidingsvoorzieningen, fijne collega’s en allerlei activiteiten naast het werk. We geven je graag inzicht in onze arbeidsvoorwaarden en laten je kennis maken met misschien wel je toekomstige collega’s. Natuurlijk vraagt EPZ daar ook wat voor terug. 

Verantwoordelijkheid

EPZ vraagt een veiligheidsbewuste en gedisciplineerde werkhouding. Dat je betrouwbaar bent en respect hebt voor je collega’s. Dat je samen wilt werken en je verantwoordelijkheid neemt voor wat je doet. Samen werken we resultaatgericht naar de doelen die we hebben gesteld. Kortom: dat je past bij onze kernwaarden.

Team

Wat dit betekent? Dat je je talent voor ons inzet. Dat je jouw gevoel voor techniek, je vak of je professionele kennis graag met je collega’s deelt. Dat je flexibel bent en graag deel uitmaakt van ons team. Dat je leiding en sturing geeft aan collega’s en dat je die ook van anderen accepteert.

Oog voor kwaliteit

Natuurlijk laten we je zelfstandig functioneren als je dat kunt, zelfs in stressvolle omstandigheden. Toch willen we ook dat je openstaat voor kritiek of dat zelf geeft als je denkt dat iets beter kan. Dat je oog hebt voor de kwaliteit van je werk en onze installaties en dat je werkt volgens procedures. De veiligheid – ook op je werkplek - neem je uiterst serieus en met verantwoordelijkheden kun je goed omgaan.