Na het werk

Ook na het werk is er van alles te doen bij EPZ. We hebben een heel actieve personeelsvereniging die verschillende sport- en ontspanningsactiviteiten organiseert. Vanzelfsprekend organiseren afdelingen zelf ook afdelingsuitjes en teambuildingactiviteiten.

Personeelsvereniging

Onze personeelsvereniging (PV) heeft zo’n 560 leden. Veel penionado’s blijven na hun pensionering gewoon lid. Ingehuurde derden die langere tijd voor EPZ werken, kunnen ook lid worden. De personeelsvereniging organiseert een breed scala aan activiteiten. Van een cursus fotografie tot een kerstreis naar Kopenhagen, van het Sinterklaasfeest en een bezoek aan Bobbejaanland tot een fietsreis in de Alpen of een bezoek aan Vrienden van Amstel Live.

Sportteams

EPZ heeft verschillende sportteams. Het aardige van die sportteams is dat je elkaar eens op een andere manier leert kennen en ook collega’s van andere afdelingen en sectoren ontmoet. Dat versterkt het wij-gevoel. Vanzelfsprekend is deelname aan de sportteams op vrijwillige basis. De 11 sportteams hebben bij elkaar zo’n 250 leden. Ze bowlen, darten, karten, squashen, tennissen en voetballen. Daarnaast wordt er geroeid in sloepen, gefietst, getrimd en gevist en aan wintersport gedaan.

Ook als je geen lid bent van een sportteam, krijg je van EPZ veel sportieve steun. In de vitaliteitsregeling bijvoorbeeld kun je korting krijgen op je fitnessabonnement en een keer in de twee jaar een health check ondergaan. Omdat sportende collega’s goede ambassadeurs van EPZ zijn krijgen ze een bijdrage in de aanschaf van nieuwe sportkleding. Dat zijn toch mooie duwtjes in de rug om te gaan of te blijven bewegen!