Stages

Stagelopen op een bijzondere plaats? EPZ biedt je graag de mogelijkheid! Wij willen graag kennismaken met jonge enthousiaste studenten die wat ze geleerd hebben in de praktijk willen toepassen of ons doormiddel van een (afstudeer)onderzoek helpen om onze processen te verbeteren. Wil jij kennismaken met de energiewereld? Kom meelopen of afstuderen in Borssele! Je krijgt een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk worden je reiskosten vergoed. In sommige gevallen kan je ook gebruikmaken van carpoolmogelijkheden.

Kan ik stagelopen bij EPZ?

Ja voor stages zijn veel mogelijkheden, maar doordat EPZ een bijzonder bedrijf is zijn er wel een aantal belangrijke eisen. Stagelopen bij EPZ is niet voor iedereen mogelijk. Zo hanteren wij een minimum leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16, dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Iedereen die bij EPZ stage wil lopen moet voor aanvang van de stage een VOG-verklaring overleggen. Als je in een centrale stageloopt moet je in het bezit zijn van een geldig VCA-diploma. 

Stagelopen bij EPZ is mogelijk voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO en HBO Werktuigbouwkunde, AOT, Maroff, Rewic, Elektro, Chemie en Natuurkunde.
  • Andere HBO-opleidingen zoals bijvoorbeeld P&A en Communicatie.
  • WO met relevante technische richtingen zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Natuurkunde.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een stage bij EPZ bekijk dan ons actuele aanbod stagevacatures. Staat er geen matchende stagevacature bij, stuur ons dan een sollicitatie via ‘Stage bij EPZ’. We bekijken dan of en zo ja welke mogelijkheden er voor je zijn. Voor ons stageaanbod sluiten wij zoveel als mogelijk aan bij de gebruikelijke stageperiodes van de onderwijsinstellingen. Dat betekent dat doorgaans de stageperiodes starten in de maanden augustus/september en in januari/februari. Graag ontvangen wij ruim van te voren (minimaal 2 maanden voor startdatum stage) je sollicitatie zodat we tijdig gesprekken en alle administratieve zaken kunnen regelen. Je stage kan namelijk pas starten als alle administratieve zaken geregeld zijn. Heb je vragen over een stage bij EPZ, neem even contact op met onze Afdeling P&O. Zij helpen je graag verder.