Zeeland

Zeeland is geweldig! Je woont altijd dicht bij het strand, er is volop rust en ruimte en je vindt er gezellige dorpen en steden. Als je al in Zeeland woont, weet je dat uit ervaring. Woon je in de Randstad of in een ander druk gedeelte van ons land of België, denk dan eens na over ons aanbod: een technische baan in een high tech sector waarvoor je niet in de file hoeft te staan! Dat is zeker handig als je een operationele functie hebt en binnen drie kwartier op onze locatie moet kunnen zijn

Wonen in Zeeland

Filevrij woon-werkverkeer is niet het enige voordeel van Zeeland. De huizenprijzen liggen hier beduidend lager. Er zijn prima voorzieningen en steden zoals Middelburg, Vlissingen, Zierikzee of Goes zijn reuze gezellig en bieden genoeg (cultureel) vertier. Zeeland biedt volop mogelijkheden voor buitensport, recreatie op en rond het water en er is altijd wel een natuurgebied dichtbij. Behoefte aan wat meer leven? Binnen een uur ben je in grote steden als Antwerpen of Rotterdam. En door de Westerscheldetunnel liggen Terneuzen, Hulst, Gent en Brugge ook een stuk dichterbij.

Wonen in Borsele

Door de kerncentrale van EPZ kent iedereen Borsele. Maar de gemeente heeft nog veel meer te bieden. Het buitengebied is schitterend en heerlijk rustig. Niet voor niets is de hele Zak van Zuid-Beveland waar Borsele deel van uitmaakt, uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Je kunt uren ongestoord fietsen over eeuwenoude dijkjes, maar altijd is er wel een dorpje in de buurt. In die dorpen is het leven goed. In ieder dorp is een basisschool, een sportcomplex een speeltuin en een dorpshuis. Zeker in de grotere dorpen vind je ook alle andere voorzieningen en anders zijn Goes, Vlissingen of Middelburg dichtbij. EPZ is een van de grote werkgevers in Borsele, maar ook bij een van de andere 1700 bedrijven in de gemeente werken veel mensen uit het dorp en ver daar buiten.

Verhuizen naar Zeeland

Als Zeeland niet bij je om de hoek ligt, wil je misschien wel in onze mooie provincie komen wonen. Als je een operationele functie hebt, moet je binnen drie kwartier op onze locatie moet kunnen zijn. Dus dan is verhuizen misschien sowieso al aan de orde. Verhuizen naar Zeeland is bepaald geen straf: Zeeland biedt veel kwaliteit op het gebied van wonen en recreëren. Bovendien heeft EPZ genereuze bedrijfsregelingen o.a. een goede verhuiskostenregeling. EPZ helpt – als je dat wilt – om passend werk voor je meeverhuizende partner te vinden. Als dat nodig is, zet EPZ daar een professionele dienstverlener voor in.

Terugkeerondersteuning expatriates

Als je op dit moment voor een andere werkgever in het buitenland woont en werkt, helpt EPZ je met de terugkeer naar Nederland. Zodra je bij ons in dienst treedt, schakelt EPZ professionele hulp in om fiscale en verzekeringszaken uit te zoeken en te regelen.